Biologisch koken

‘t Kookpunt gaat verder op de biologisch ingeslagen weg. Wij kopen zo veel mogelijk  producten bij “Puur Noord Nederland”.  Hun producten komen van dichtbij waardoor ze vers zijn en gezond. Ze krijgen de tijd te groeien en te rijpen waardoor ze smaken zoals het ooit was bedoeld: lekker en vol. Ze hebben niet liggen verpieteren in koelcellen en in vrachtwagens, ze zijn in een handomdraai bij 't Kookpunt. Van elke krop sla weten we bij welke boer ze groot geworden is, van elke biet waarom ze rood is, van elke vis waar hij gisteren zwom. De biefstuk komt van scharrelaars in de goeie en eerlijke zin des woords, de chocolade van Max Havelaar. 't Kookpunt is koken en eten. Het wordt alleen maar meer genieten als dat mogelijk is met producten van zo'n kwaliteit dat de liefde eraf spat.

Het is mogelijk. Wees welkom en geniet.

" Puur Noord Nederland, een merk voor regionale biologische producten, wil tonen wie de boeren zijn die met hart en ziel hun werk doen. "